Opdrachtgevers

Spectrum adviseert en ondersteunt gemeenten en organisaties bij maatschappelijke vraagstukken. Daarbij staan de mensen waar het uiteindelijk om gaat bij ons voorop. Omdat we geloven dat de samenleving mooier wordt als mensen meedoen, meedenken en meebeslissen. Omdat we zien dat plannen dan beter worden.

Opdrachtgevers zeggen over ons:

 • Gemeente Heumen
  Gemeente Heumen

  "Spectrum is zeer deskundig en collega's vullen elkaar perfect aan. Spectrum heeft door nauw aan te sluiten op onze vraag het proces van onze nieuwe strategische visie echt verder gebracht. Kwalitatief top en prettig in het contact!"

  Bezoek de website
 • Ministerie van VWS
  Ministerie van VWS

  "We hebben Spectrum gevraagd vanwege die frisse blik en ervaring uit de praktijk. Met oog voor de doelgroep is het landelijk onderzoek naar lokale mantelzorgondersteuning vormgegeven. Petje af dat jullie zelfs tijdens de coronacrisis het onderzoek op tijd en volgens afspraak hebben afgerond."  

  Bezoek de website
 • Gemeente Nunspeet
  Gemeente Nunspeet

  "Spectrum heeft ons vertrouwen gegeven om daadwerkelijk los te kunnen laten en inwoners als samenwerkingspartner te zien."

  Bezoek de website
 • Ministerie van VWS
  Ministerie van VWS

  Spectrum maakt het mogelijk dat jongeren op ontdekkingsreis gaan naar de beste versie van zichzelf.

  Bezoek de website
 • MeerVoormekaar
  MeerVoormekaar

  "De bedoeling was een informatief, creatief, vernieuwd jaarverslag zowel hardcopy als digitaal. Mede dankzij de inzet, professionaliteit en creativiteit van Spectrum is dit gelukt binnen twee maanden. En dat tijdens de coronacrisis!"

  Bezoek de website
 • Welzijn Barneveld
  Welzijn Barneveld

  “De consultant van Spectrum neemt een frisse wind mee naar de organisatie. Na een bijeenkomst heb ik altijd weer nieuwe energie om dingen aan te pakken.”

  Bezoek de website
 • Mooiland
  Mooiland

  "De projectleider van Spectrum heeft met haar oprechte betrokkenheid en professionele aanpak de energie laten stromen, wat in korte tijd tot veel succes heeft geleid. We kijken ernaar uit in de toekomst nog eens met haar samen te werken."

  Bezoek de website
 • Movisie
  Movisie

  "Jullie zijn als Spectrum vindingrijk en creatief gebleken in het zoeken naar een goed startpunt. Mijn indruk is dat jullie de ruimte pakken om op deskundige, goed georganiseerde wijze en met creativiteit aan de slag te gaan en dat was fijn."

  Bezoek de website
 • Gemeente Zevenaar
  Gemeente Zevenaar

  "Door verschillen en geschillen niet te verbloemen, maar juist te belichten weet Spectrum als projectleider partijen aan elkaar te verbinden."

  Bezoek de website
 • Gemeente Elburg
  Gemeente Elburg

  "Door de verbindende inzet van Spectrum is het oprichten van het financieel trefpunt echt een samenwerking van verschillende partijen."

  Bezoek de website
 • Lievelds Belang
  Lievelds Belang
  "Met de professionele procesbegeleiding en vakkennis van Spectrum is ons dorpsplan een uniek en vernieuwend document geworden!"
 • ISK bij 't Venster
  ISK bij 't Venster

  "In een sterk groeiende organisatie is de ervaring en expertise van Spectrum precies wat onze docenten nodig hebben."

  Bezoek de website