Voor inwoners van Gelderland

Je hebt een idee voor jouw wijk of buurt en je wilt er samen met anderen je schouders onder zetten. Misschien weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Of ben je op een punt beland waarop je advies nodig hebt. Dat kan! Als inwoner van Gelderland kun je bij Spectrum terecht, want we maken deel uit van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. Je kunt bij ons terecht voor informatie, een training, advies of een andere vorm van ondersteuning. Ook kunnen we helpen bij het aanvragen van een subsidie bij het Leefbaarheidsbudget van de provincie Gelderland.

De Leefbaarheidsalliantie

In de Leefbaarheidsalliantie Gelderland werken vier organisaties samen om initiatieven van actieve bewoners te ondersteunen. Initiatieven die de kwaliteit van leven, wonen en werken versterken. Wij doen dat in opdracht en met ondersteuning van de provincie Gelderland. Dus als je een idee hebt voor je leefomgeving en je wilt graag hulp of advies om die plannen waar te maken, dan kun je terecht bij ons en bij onze partners van de Leefbaarheidsalliantie.

Wil je een idee hebben van wat voor ondersteuning wij bieden? Bekijk hieronder bijvoorbeeld deze projecten: Brummen beweegt of Moskeetuin in Ede.

Projecten