Debatleider en dagvoorzitter

Een debat over een controversieel thema, een symposium of een informeel huiskamergesprek: Spectrum vervult graag de rol van onafhankelijk gespreksleider, begeleider van bijeenkomsten of dagvoorzitter. 

Ervaren gespreksleiders

Verscheidene adviseurs van Spectrum beheersen diverse gespreks- en debattechnieken, die zij inzetten om gesprekken in goede banen leiden. Of het nu een kalme dialoog is of een verhit debat waarbij de deelnemers lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan. Naast technische vaardigheid speelt de persoonlijkheid en ervaring van de gespreksleider een rol. Iedere medewerker geeft zijn of haar eigen kleur aan de gesprekleiding, zorgt voor een goede sfeer en interactie.

Ervaren dagvoorzitters

Je kunt ons ook inschakelen als dagvoorzitter van uw congres of symposium. Als dagvoorzitter leveren wij niet enkel iemand die de onderdelen aan elkaar praat. Als betrokken professional kunnen we een belangrijke bijdrage leveren in de voorbereiding, de opzet van het programma en de in te zetten werkvormen. Zo dragen we bij aan de sfeer van de bijeenkomst en zorgen we dat de gewenste inhoud in de beschikbare tijd aan bod komt.

Deep Democracy of de Socratische Dialoogtechniek

Diverse adviseurs zijn opgeleid in de Deep Democracy methode. Anderen beheersen de Socratische Dialoogtechniek. Vaak hebben medewerkers de diverse technieken zich zo eigen gemaakt dat ze deze hebben samengebald tot een eigen werkwijze.

Lees meer over Deep Democracy