Durf te vragen

Met een #durftevragen workshop kun je op een snelle manier praktische en onverwachte antwoorden krijgen op van alles en nog wat. Heel handig wanneer je als vrijwilliger of professional vastloopt met je idee voor buurt, dorp of stad. Of wanneer je toe bent aan uitvoering van je idee en hulp kunt gebruiken hóe.

Toepassing #durftevragen

Spectrum past #durftevragen op allerlei plekken toe. Tijdens bewonersavonden of in onze eigen organisatie. Voorbeelden van vragen zijn: "Hoe sluiten we het aanbod van het dorpshuis beter aan bij het dorp?", "Hoe balanceer ik tussen aanbodgericht- en vraaggericht werken?" en "Hoe organiseer ik een gevarieerde cabaretvoorstelling voor mijn feest?". 

Verbinding tussen mensen ontstaat wanneer de "probleemeigenaar" durft te vragen. Sessie na sessie blijkt dat de goede ideeën komen en de vragensteller nooit teleurgesteld naar huis gaat!   

#Durftevragen zelf ervaren

Wil je ook graag een #durftevragen sessie organiseren met inwoners? Of leren hoe je dit zelf kunt toepassen? Spectrum helpt graag mee. Neem gerust contact op met een van onderstaande contactpersonen.

De Durf te vragen methode

Durf te vragen is een beproefde methode die gebruik maakt van sociale overwaarde, een surplus aan kennis, contacten, vrijwilligers en spullen die ingezet kunnen worden om jou verder helpen. Alles wat je moet doen is de vragen op de juiste manier te stellen. De bedenkers van #durftevragen zijn Herman Dummer en Nils Roemer. De durftevragen methode is wereldwijd inmiddels duizenden keren ingezet om mensen verder te helpen in het realiseren van hun droom. Medewerkers van Spectrum zijn door Juul Martin getraind om deze methode in te zetten.

www.durftevragen.com 

Durf te vragen sessie