Het Zoet: magazine over vernieuwing en vooruitgang

Wie wil er geen samenleving waarin het leuker samenleven is? Veel mensen maken samen werk van vernieuwing en vooruitgang. In hun werk, hun straat, wijk of dorp. Vanuit de spannende zijstraatjes van het leven geven zij vorm aan een aantrekkelijkere, meer sociale en duurzamere samenleving. Met hun inzet laten ze de samenleving stralen! En die verhalen lees je in Het Zoet.

Een magazine met een strik erom

Het Zoet is een cadeautje: een magazine met een strik erom. Als je het ontvangt krijg je twee exemplaren. Een voor jezelf en een om weg te geven. Wat het magazine uniek maakt, zijn de vele 'zoete inhoudgevers'. Dat zijn organisaties, initiatieven en privépersonen die bijdragen aan Het Zoet en het helpen verspreiden. Spectrum is zo'n zoete inhoudgever. We tippen mooie projecten die we tegenkomen in ons werk en halen ze zelf ook op bij inspirerende initiatieven. Bijvoorbeeld het interview met Club Goud.
Voor de meest recente editie van Het Zoet schreef Spectrum twee artikelen:

  • Je mag vies worden in Doetebol
    Over twee Doetinchemmers die over een robuuste speelplek voor hun kinderen drooomden en daar een levendige ontmoetingsplek van maken voor jong én oud (download de pdf onderaan de pagina).
  • Het gras wordt almaar groener in Nijmegen Lent
    Dat Nijmegen in 2018 Green Capital is, grijpen bewoners in Lent (&wij zijn Lent) aan om hun wijkgenoten uit te dagen aan een duurzaame leefomgeving bij te dragen (download de pdf onderaan de pagina).
Download Doetebol Download
Download &wij zijn Lent Download