Spectrum in coronatijd

Samen leven mooier maken, dat is de missie van Spectrum. Dat gaat tijdens deze coronacrisis soms net op een wat andere manier, net als ons werk. We bieden ons advies, workshops en ondersteuning nu vooral telefonisch en online. Via het Leer Lokaal dat we hebben opgezet met de partners van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, bieden we webinars en een-op-een-gesprekken. 
Wat niet verandert: we zijn nog steeds bereikbaar en altijd op zoek naar verbinding!

Bereikbaarheid Spectrum

Algemene contactgegevens
We werken (alweer) zo min mogelijk op kantoor. Heb je toch een afspraak op ons kantoor? Bekijk dan hier de adresgegevens en routebeschrijving. Ons algemene telefoonnummer werkt nog steeds en via e-mail zijn we ook gewoon bereikbaar: info@spectrumelan.nl. 

Ons team
Op onze teampagina vind je de contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) van al onze teamleden. 
 

Leer Lokaal | Online ondersteuning en inspiratie voor inwoners en professionals

Het online Leer Lokaal van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland heeft een uitgebreid lespakket met webinars en een-op-een-gesprekken. Bijvoorbeeld een webinar over financieringsvormen voor jouw project, een online sessie #durftevragen of een speeddate over het betrekken van alle doelgroepen. In het rooster op leefbaarheidsalliantie.nl vind je het volledige aanbod. Of bekijk eerst de video over Leer Lokaal onderaan deze pagina. We zijn bezig met een update voor het nieuwe jaar, dus als je een idee hebt voor een webinar, laat het weten. Dan kijken we of we aan de vraag kunnen voldoen.
Online bijeenkomsten organiseren, ook met grotere groepen? Inmiddels zijn we bedreven geraakt in het werken met grotere groepen. Discussiëren in kleine groepjes, post-its plakken, het kan allemaal. We kunnen je ondersteunen bij het faciliteren van een zinvolle bijeenkomst.

Subsidie initiatieven leefbaarheid

Wil je activiteiten organiseren die sociale verbinding bevorderen? Dan kun je misschien inspiratie opdoen op de pagina met mooie voorbeelden.

  • De inspiratiepagina vind je op Sprekend Gelderland
  • Wil je sparren over je plannen of heb je hulp nodig bij de aanvraag? Stuur dan een e-mail naar vraag@leefbaarheidgld.nl